Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Gordijnen

Gordijnen op maat laten maken

Gordijnen zorgen voor sfeer in uw interieur. Onze collectie bestaat uit exclusieve en eigentijdse gordijnen van hoogwaardige kwaliteit. Bij De Langestreek is alles mogelijk als het gaat om gordijnen. Wij komen gratis bij u opmeten en maken alle gordijnen voor u op maat van de stof naar uw keuze. Zo garanderen wij de kwaliteit waar wij voor staan.

Maatwerk gordijnen

Project- en woninginrichting De Langestreek heeft al vele jaren ervaring in het op maat laten maken van gordijnen. Heeft u uw keus gemaakt uit de vele stoffen en designs? De woninginrichters van De Langestreek komen de maten dan gratis bij u opmeten. Wij doen alles voor een perfect resultaat. Uw gordijnen op maat laten maken? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Mogelijkheden genoeg

De mogelijkheden op het gebied van gordijnen zijn eindeloos. U heeft de keuze uit vele kleuren, materialen en designs. Zonwerend of transparant, vouwgordijnen of inbetweens, een enkele plooi of meerdere plooien, lussen of ringen. Project- en woninginrichting De Langestreek heeft gordijnen voor ieder raam in uw woning of bedrijf.

Gordijnen van alle grote merken

In onze collectie gordijnen vindt u alleen maar topmerken:

Getest op brandvertraging

Veel gordijnen uit de collectie van De Langestreek zijn getest op brandvertraging. Extra veilig dus voor uw bedrijfsruimte of woning.

Ophangsystemen

Naast een enorme keus uit gordijnstoffen hebben wij ook alle overige accessoires voor uw gordijnen. Denk hierbij aan diverse ophangsystemen, zoals rails en roedes. Ook hier kunt u weer kiezen voor de stijl die past in uw interieur.

Alles voor uw gordijnen

U heeft dus één adres voor uw complete kantoorinrichting en woninginrichting. Met onze gordijnen op maat garanderen wij u jarenlang plezier. In onze showroom laten we u graag de vele mogelijkheden zien.

 

Contact opnemen?