Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Over Ons

Over Ons

Kantoor of woning inrichten? Daar gaan heel wat keuzes aan vooraf. De Langestreek project- en woninginrichting begeleidt u in dit hele traject: van advies tot uitvoering. Dat alles voor een aantrekkelijke prijs en van uitstekende kwaliteit.

Alles in eigen huis

De Langestreek verzorgt de volledige inrichting van ieder project en iedere woning: van vloeren tot gordijnen en van bed tot bed textiel. Het grote voordeel voor u is dat wij alles in eigen huis uitvoeren. In een eerste gesprek met onze woninginrichters brengen we al uw wensen in kaart. Vervolgens komen we alles bij u opmeten en maken we alle stoffering op maat. Vloerbedekking, gordijnen en zonwering: het past altijd perfect.

Topkwaliteit voor scherpe prijs

Project- en woninginrichting De Langestreek heeft al vele jaren kennis en ervaring in het inrichten van bedrijven en woningen. Op kwaliteit voor een scherpe prijs kunt u dus altijd rekenen.

Voor iedere stijl

Een klassiek of landelijk interieur? Of een trendy en moderne uitstraling? De Langestreek biedt u een uitgebreide collectie in tientallen kleuren en stijlen. Onze woninginrichters zorgen ervoor dat alle stoffering op maat wordt gemaakt. Als het gaat om een uniek ontwerp is dan ook alles mogelijk.

Kies voor een nieuwe inrichting van De Langestreek

Bent u toe aan een nieuwe kantoorinrichting of woninginrichting? De Langestreek verzorgt alles voor u. Wees welkom in onze showroom in Lemmer. Onze verkoopmedewerkers nemen graag de tijd voor een goed advies op maat. Komt u er in de winkel niet helemaal uit, dan kunt u een afspraak maken met onze stylistes om bij u thuis een passend advies te geven.

Contact opnemen?