Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Woninginrichting

Woninginrichting

Met woninginrichting van De Langestreek haalt u sfeer, comfort en kwaliteit in huis. Voor de complete stoffering van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Uitgebreide collectie

Wanneer u kiest voor woninginrichting van De Langestreek kiest u voor een groot assortiment, service en vakmanschap. Als het gaat om de inrichting van woningen is De Langestreek gespecialiseerd in:

Zo gaan wij te werk

U komt bij ons langs in onze showroom in Lemmer. We starten met een goed gesprek en inventariseren uw wensen. Vervolgens gaan we met uw wensen aan de slag en adviseren wij u over de perfecte inrichting van uw woning. Komt u er in de winkel niet helemaal uit, dan kunt u een afspraak maken met onze stylistes om bij u thuis een passend advies te geven. Onze woninginrichters komen alle maten bij u opmeten en zorgen ervoor dat alles op maat geleverd wordt. Wij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te ondersteunen in uw keuzes en u te ontlasten.

Woninginrichting de Langestreek – Kom inspiratie opdoen

Uw woning verbouwen? Of een nieuw huis gekocht? Kom inspiratie opdoen in onze showroom in Lemmer. Na een kijkje in onze showroom geven wij u een deskundig advies op maat voor de inrichting van de woning.

Contact opnemen?