Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Woninginrichting

Woninginrichting

Met woninginrichting van De Langestreek haalt u sfeer, comfort en kwaliteit in huis. Voor de complete stoffering van uw woning bent u bij ons aan het juiste adres.

Uitgebreide collectie


Wanneer u kiest voor woninginrichting van De Langestreek kiest u voor een groot assortiment, service en vakmanschap. Als het gaat om de inrichting van woningen is De Langestreek gespecialiseerd in:

Zo gaan wij te werk

De inrichting van uw woning starten wij met een goed gesprek. Dit kan in onze showroom. Vervolgens gaan onze woninginrichters met uw wensen aan de slag en adviseren wij u over de perfecte inrichting van de woning. Onze woninginrichters komen alle maten bij u opmeten en zorgen ervoor dat alles op maat gemaakt wordt. Zo geniet u optimaal van uw woninginrichting.

Woninginrichting de Langestreek – Kom inspiratie opdoen

Uw woning verbouwen? Of een nieuw huis gekocht? Kom inspiratie opdoen in onze showroom in Lemmer. Na een kijkje in onze showroom geven wij u een deskundig advies op maat voor de inrichting van de woning.

Contact opnemen?