Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Slaapcomfort

Slaapkamerinrichting

Voor de slaapkamerinrichting van uw dromen moet u bij De Langestreek zijn. In onze showroom staan ledikanten opgesteld, vindt u matrassen van topmerken en slaapkamertextiel om het geheel af te maken.

Kom volledig tot rust


In uw slaapkamer moet u volledig tot rust komen. De inrichting speelt hierbij een belangrijke rol. Ons team adviseert u graag over de slaapkamerinrichting die past bij uw wensen.

Ledikanten


Bij het uitzoeken van een ledikant komt heel wat kijken. Een ledikant moet niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel en de afmetingen moeten kloppen. In onze showroom staan ledikanten met bijpassende nachtkastjes opgesteld in allerlei houtsoorten en stijlen: van landelijk tot strak en van klassiek tot modern.

Matrassen & kussens


Het belang van een goed matras en kussen wordt vaak onderschat. Voor een optimale nachtrust is een goed matras en kussen essentieel. Een matras moet de nodige ondersteuning bieden, zodat u volledig tot rust komt. Een lattenbodem heeft hier ook veel invloed op. Met de juiste beddenbodem is de ondersteuning optimaal. De vakkundige medewerkers van De Langestreek voorzien u graag van professioneel advies.

Bedtextiel


Ons ruime assortiment bedtextiel bestaat uit dekbedden, dekbedovertrekken en hoeslakens. Op het gebied van dekbedden heeft u de keus uit vele afmetingen en vullingen: van wol tot dons. En met een nieuw dekbedovertrek geeft u uw slaapkamer snel een nieuwe look.

Bij De Langestreek slaagt u altijd!


We zien u graag in onze showroom in Lemmer. Ons team voorziet u van gedegen advies voor een goede nachtrust. Uiteraard kunt u De Langestreek ook inschakelen voor gordijnen op maat en vloerbedekking van uw slaapkamer.

Contact opnemen?