Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Projectinrichting

Projectinrichting

Project- en Woninginrichting de Langestreek biedt u de totaaloplossing voor de inrichting van kantoren, onderwijsinstellingen, winkels, vakantieparken, gemeentelijke instellingen en zorginstellingen. Van advies tot uitvoering realiseren wij ook het interieur voor uw bedrijfsruimte. Uw wensen vertalen onze ervaren projectinrichters in projectinrichting op maat.

Van advies tot uitvoering

Is uw bedrijfsruimte toe aan een nieuwe stoffering? Project- en Woninginrichting de Langestreek biedt u een totaalpakket: van ontwerpen en opmeten tot installatie en onderhoudsadvies. Wij adviseren u graag over de voordelen van ons ruime assortiment, zodat u de juiste keuze maakt.

We beginnen met een goed gesprek

Of het nu gaat om de complete inrichting van uw bedrijfsruimte of het renoveren van de vergaderzaal of kantine, iedere projectinrichting beginnen wij met een goed gesprek. Dit kan in onze showroom in Lemmer, maar ook bij u op locatie. Uw wensen vertalen wij in een ontwerp op maat. Vervolgens zorgen wij voor het opmeten, op maat maken en de installatie.

Volledige projectinrichting

Schakel Project- en Woninginrichting de Langestreek in voor:

Verzekerd van kwaliteit

Bij grote projecten schakelen wij derden in. Dit zijn partijen waar wij al jaren mee samenwerken. Uiteraard is er altijd iemand van het team van de Langestreek aanwezig om de kwaliteit te bewaken. Zo kunnen onze projectinrichters uw topkwaliteit garanderen.

Voor uw zakelijke interieur gaat u naar De Langestreek

U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Of kom langs voor een kennismakingsgesprek in onze showroom aan de Langestreek 15-16 in Lemmer.