Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Woninginrichters

Woninginrichting

Woning of kantoor inrichten? Daar gaan heel wat keuzes aan vooraf. Woninginrichting de Langestreek begeleidt u in dit hele traject: van advies tot uitvoering. Dat alles voor een aantrekkelijke prijs en van uitstekende kwaliteit.

Alles in eigen huis
Woninginrichting de Langestreek verzorgt de volledige inrichting: van vloeren tot gordijnen en van bedden tot horren. Het grote voordeel voor u is dat wij alles in eigen huis uitvoeren. In een eerste gesprek met onze woninginrichters brengen we al uw wensen in kaart. Vervolgens komen we alles bij u opmeten en maken we alle stoffering op maat. Vloerbedekking, gordijnen en raamdecoratie: het past altijd perfect.

Topkwaliteit voor scherpe prijs
Project- en woninginrichting De Langestreek heeft al vele jaren kennis en ervaring in het inrichten van bedrijven en woningen. Op kwaliteit en service kunt u dus altijd rekenen.

Voor iedere stijl
Een klassiek of landelijk interieur? Of een trendy en moderne uitstraling? De Langestreek biedt u een uitgebreide collectie in tientallen kleuren en stijlen. Onze woninginrichters zorgen ervoor dat alle stoffering op maat wordt gemaakt. Als het gaat om een uniek ontwerp is dan ook alles mogelijk.

Kies voor een nieuwe inrichting van De Langestreek
Bent u toe aan een nieuwe kantoorinrichting of woninginrichting? De Langestreek verzorgt alles voor u. U bent ook altijd welkom in onze showroom in Lemmer.

Contact opnemen?