Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Werkgebied

Werkgebied

Woninginrichting de Langestreek is gevestigd in Lemmer (Friesland). Maar ons werkgebied is veel groter. De particuliere markt is voornamelijk Lemmer en omstreken, maar voor de zakelijke markt zijn we werkzaam in heel Nederland.

Ervaren team

U bent verzekerd van kwaliteit doordat wij de gehele inrichting voor u verzorgen: van advies tot uitvoering. Onze woninginrichters werken in kleinschalige teams. Bij grote projecten werken wij nauw samen met derden. Dit zijn partijen waar wij al jaren ervaring mee hebben. Alles op het gebied van woningstoffering wordt op maat gemaakt.

Showroom

In onze showroom in Lemmer is altijd een medewerker aanwezig die u adviseert over interieuroplossingen op maat. Of het nu gaat om het interieur van uw woning of uw bedrijfspand. Onze showroom is geopend op:

Neem contact met ons op voor interieuradvies

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 0514 – 56 49 80 of via info@delangestreek.nl. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor interieuradvies en een offerte op maat.

 

Contact opnemen?