Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Vloerbedekking

Laminaatvloeren

Op zoek naar harde vloerbedekking waar u jarenlang plezier van hebt? Kies voor laminaatvloeren van De Langestreek. Onze laminaatvloeren zijn ongekend populair in woningen en bedrijven. Dat komt vooral door de aantrekkelijke prijs en de vele voordelen die u ervoor terugkrijgt.

Voordelen laminaatvloeren

In woningen en bedrijven wordt vaak voor laminaatvloeren gekozen. Maar wat wilt u ook met alle voordelen van een laminaatvloer:

Heel veel keus in laminaatvloeren

Bij project- en woninginrichting De Langestreek uit Friesland is er altijd een vloer die bij u past. Bij ons kiest u uit:

Zelf leggen of laten leggen?

Het kan allebei! U kunt uw laminaatvloeren zelf leggen, maar het ook aan ons overlaten. Onze ervaren legservice legt uw vloer snel, professioneel en volledig afgewerkt.

Accessoires

Project- en woninginrichting De Langestreek levert ook de benodigde accessoires voor uw laminaatvloeren. Met de juiste ondervloer, bijpassende plinten en onderhoudsmiddelen maakt u uw laminaatvloer helemaal af.

Bezoek onze showroom

In onze showroom in Friesland laten we u graag de vele mogelijkheden van laminaatvloeren zien. Voor vragen kunt u ook altijd even bellen met 0514 – 56 49 80. Wij staan u graag te woord.

 

Contact opnemen?