Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Linoleum Vloeren

Linoleum Vloeren

Kies voor een linoleum vloer als u gaat voor eindeloze mogelijkheden, duurzaamheid en hygiëne. Project- en woninginrichting De Langestreek legt linoleum vloeren vooral in kantoren, scholen, zorginstellingen en woningen.

Pluspunten linoleum vloeren

Linoleum vloeren van De Langestreek project- en woninginrichting bieden u vele pluspunten:

Kantoren & scholen

Kantoren en scholen kiezen vaak voor een linoleum vloer, omdat deze harde vloerbedekking zeer krasbestendig is. Dit maakt de vloer geschikt voor veelvuldig gebruik en het schuiven van (bureau)stoelen.

Zorginstellingen

In ziekenhuizen en zorginstellingen worden linoleum vloeren vooral toegepast in verband met de hygiëne. Bacteriën kunnen zich niet ontwikkelen op deze vloer. Een extra schone vloer dus.

Woningen

Linoleum vloeren zijn ook heel geschikt voor uw woning, bijvoorbeeld in de keuken, woonkamer of slaapkamer. De harde vloerbedekking is gemakkelijk in onderhoud, geluiddempend en vochtbestendig. Ideaal voor een gezin met kinderen.

Marmoleum vloeren

De pluspunten van linoleum vloeren gelden ook voor marmoleum vloeren. Wat het verschil dan is? Dat is de structuur. Een marmoleum vloer lijkt op marmer. De Langestreek is Marmoleum gecertificeerd bij Forbo.

Op zoek naar linoleum en marmoleum vloeren?

U hoeft niet verder te zoeken! Bij project- en woninginrichting De Langestreek vindt u een uitgebreid assortiment linoleum en marmoleum vloeren. Ons team adviseert u graag over de harde vloerbedekking die perfect past in uw bedrijf of woning.

Contact opnemen?