Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

PVC Vloeren

PVC Vloeren

PVC vloeren worden steeds populairder en zijn de trend van dit moment. In het zakelijke interieur wordt al vaak voor een vloer van PVC gekozen, maar ook woningen kiezen steeds vaker voor PVC vloeren. Wat wilt u ook met alle voordelen die De Langestreek u biedt.

Ongekend veel voordelen

Harde vloerbedekking van PVC heeft ongekend veel voordelen voor u:

Als beste getest

De PVC vloeren van project- en woninginrichting De Langestreek zijn als beste getest als het gaat om warmtedoorlating. Dit blijkt uit een onafhankelijke testrapport. Goed voor het milieu en uw portemonnee, want iedere ruimte is snel warm.

Mogelijkheden zijn eindeloos

PVC vloeren bieden u ongekend veel mogelijkheden. Bij De Langestreek kiest u uit tientallen kleuren en patronen. Of wat dacht u van een imitatie van een houten of stenen vloer? Daarnaast zijn PVC vloeren in verschillende lengtes, breedtes en diktes verkrijgbaar.

Egale ondervloer

Om PVC vloeren te leggen, is een egale ondergrond erg belangrijk. Iedere oneffenheid ziet u later terug. Wij kunnen uw ondervloer vakkundig egaliseren. Zo profiteert u nog langer van uw PVC vloer. En bij goed onderhoud gaat uw vloer tientallen jaren mee. Ook daarover adviseren wij u graag.

PVC vloeren

Met zoveel keus is het lastig kiezen. Gelukkig voorziet het ervaren team van De Langestreek u van het juiste advies als het gaat om PVC vloeren. Uiteraard kan project- en woninginrichting De Langestreek ook uw projectstoffering verzorgen. In onze showroom in Lemmer informeren wij u graag over de vele mogelijkheden.

 

Contact opnemen?