Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Tapijt

Tapijt

Zachte vloerbedekking voor de inrichting van uw kantoor of woning vindt u bij De Langestreek. Met het ruime assortiment tapijten van project- en woninginrichting De Langestreek zorgt u voor meer comfort in ieder interieur.

Waarom kiezen voor tapijt?

Met zachte vloerbedekking in uw bedrijf of woning profiteert u van veel voordelen:

Zachte vloerbedekking voor ieder interieur

Welke sfeer u ook in uw bedrijf of woning heeft, De Langestreek heeft het passende tapijt. Van luxe tot natuurlijk en van klassiek tot modern, we hebben het allemaal. Samen met u kiezen we de stijl, kleur en structuur die past bij uw kantoorinrichting of woninginrichting.

Tapijten voor bedrijven en woningen

In ons assortiment vindt u tapijten voor licht en zwaar gebruik. De duurzame tapijten voor zwaar gebruik zijn heel geschikt voor kantoren, winkels, scholen en gemeentelijke instellingen. De tapijten voor lichter gebruik, zijn ideaal voor verschillende ruimtes in uw huis.

Alle grote merken in zachte vloerbedekking

Project- en woninginrichting De Langestreek biedt u alle grote merken als het gaat om zachte vloerbedekking:

Kom bij ons over de vloer!

Voor vloerbedekking zit u bij De Langestreek goed! Wij adviseren u graag over het geschikte tapijt voor uw ruimte. Ook kunnen we u meer vertellen over onze ervaren legservice. Dus kom langs in onze showroom in Lemmer.

 

Contact opnemen?