Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Vinyl vloeren

Vinyl vloeren

Met vinyl vloerbedekking haalt u een unieke combinatie in huis. Vinyl heeft de uitstraling van een houten vloer en de eigenschappen van een linoleum vloer. Dit maakt deze harde vloerbedekking geschikt voor iedere ruimte in uw woning of bedrijf. Bij De Langestreek uit Friesland is een grote collectie vinyl vloerbedekking verkrijgbaar.

Uitgebreide collectie

De Langestreek biedt u een uitgebreide collectie vinyl vloeren in allerlei houtsoorten. Een vinyl vloer met houtstructuur is bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden. En dankzij de houtstructuur krijgt uw vloer een extra warme uitstraling. In ons assortiment zijn ook vele andere kleuren en designs verkrijgbaar zoals de betonlook. Allemaal te zien in onze showroom. Zo vindt u altijd de vloer die bij uw interieur past!

Sterke eigenschappen van vinyl

Met harde vloerbedekking van vinyl profiteert u van vele sterke eigenschappen:

Vinyl vloeren op maat

De projectinrichters van De Langestreek komen alles opmeten zodat uw nieuwe vinyl vloer perfect past. Vervolgens maken we een afspraak en komen we uw vloerbedekking professioneel leggen. Ook kunnen wij u adviseren over de geschikte ondervloer en het onderhoud.

Maak vrijblijvend een afspraak of bezoek onze showroom

In onze showroom laten we u graag de vele mogelijkheden van vinyl vloeren zien. Onze woninginrichters kunnen natuurlijk ook bij u op locatie komen om u te adviseren. Bel 0514 – 56 49 80 om een vrijblijvende afspraak te maken.

Contact opnemen?