Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Vloerkleden en karpetten

Vloerkleden en karpetten

Met vloerkleden en karpetten brengt u sfeer, comfort en warmte in uw interieur. Bij De Langestreek project- en woninginrichting is een uitgebreide collectie vloerkleden en karpetten verkrijgbaar. En een ontwerp op maat is altijd mogelijk.

Ongekende collectie vloerkleden en karpetten

Bij De Langestreek vindt u altijd het perfecte vloerkleed of parket voor een scherpe prijs. U heeft de keus uit verschillende vloerkleden en karpetten. Dat allemaal in verschillende:

Samen met onze woninginrichters komt u altijd tot de juiste keuze.

Stel zelf uw vloerkleed of karpet samen

Bij De Langestreek project- en woninginrichting kunt u uw eigen vloerkleed samenstellen. Vele zachte vloerbedekkingen zijn heel geschikt voor een vloerkleed of karpet op maat. U heeft de keus uit alle kleuren in onze collectie. De randen kunnen wij helemaal wegwerken. Gaat u voor een uniek effect? Kies dan voor een rand van ander materiaal in een afwijkende kleur. Met veel aandacht en oog voor het kleinste detail zorgen wij voor een vloerkleed op maat van topkwaliteit.

 

Showroom met uitgebreide collectie

In onze showroom in Friesland laten we u graag de vele mogelijkheden van vloerkleden, parketten en deurmatten zien. Dankzij de ongekende collectie vinden we altijd een vloerkleed, karpet of deurmat die past bij u en uw interieur. We zien u dan ook graag in onze showroom!

Contact opnemen?